Kategorier
Byen Vår Forside

Opplev Kongsvinger i sommer!

Kjære innbyggere og besøkende,

Vi har gleden av å presentere et helt nytt bykart for Kongsvinger, som er laget for å hjelpe deg med å utforske et utvalg av det byen vår har å tilby.

Klikk på kartet for å se det i full størrelse

Kartet passer fint for deg enten du er turist, ny i byen, eller har bodd her lenge og ønsker å bli bedre kjent med Kongsvinger. Bli bedre kjent med byens utvalg innen følgende fire kategorier:

Trivelig handel og lokale skatter:
Oppdag Kongsvingers unike nisjebutikker. Fra koselige klesbutikker til unike gavebutikker, her får du tips til hvor du kan handle lokalt og støtte byens småbedrifter.

Smaksopplevelser og hyggelige avbrekk
Nyt et utvalg av byens kaféer, konditorier, restauranter, bakerier og utesteder. Her finner du anbefalinger for alt fra en rask kopp kaffe til en lang, avslappende middag.

Opplevelser, eventyr og endorfiner
Finn de beste stedene for en dager fylt med bynære opplevelser. Se oversikt over ulike aktivitetstilbud, museer, lekeparker, kulturtilbud og bademuligheter.

Gjenbruk, låne, fikse og fornye
Utforsk mulighetene for å leve bærekraftig med byens tilbud for gjenbruk, reparasjon og fornyelse. Her finner du tips til hvor du kan låne utstyr, reparere klær eller kjøpe brukte skatter.

Her finner du kartet:
Kartet er tilgjengelig i mange av byens nisjebutikker og serveringssteder. I tillegg finner du kartet på Rådhus-Teatret, Kongsvinger bibliotek og Servicetorget for å nevne noen steder.
Du kan også laste ned kartet her

Vi håper at kartet vil gjøre det enklere for deg å utforske Kongsvinger, oppdage nye favorittsteder, og få mest mulig ut av det byen har å tilby. Enten du søker spennende opplevelser, bærekraftige alternativer, hyggelig handel eller deilige smaksopplevelser, håper vi kartet vil gi deg verdifulle tips og inspirasjon.

God oppdagelsesferd!

Med vennlig hilsen,
Byen Vår Kongsvinger
med samarbeidspartnerne Klosser Innovasjon og Øve